У Вінниці сьогодні відбулась перша в цьому році сесія міськради, які рішення на ній приймали

    Сьогодні, 26 лютого, у Вінницькій міській територіальній громаді відбулась перша сесія в 2024 році.

    Зокрема на ній проголосували «Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2023 №2009 «Про бюджет Вінницької міської територіальної громади на 2024 рік»»

    Ознайомитись з документом де зазначені доходи та видатки бюджету міста можна за посиланням тут.

    Також прийняли рішення, про подальшу підтримку та розвиток об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на території Вінницької міської територіальної громади. За ним буде виділено фінансування для ГО «РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР ПІДТРИМКИ ОСББ МІСТА ВІННИЦЯ» та на забезпечення умов для проведення установчих зборів зі створення ОСББ.

    Також прийняли рішення, про фінансування Асоціація ОСН, квартальних комітетів та комітетів мікрорайонів.

    Підтримали рішення, про «Затвердження Програми реалізації стратегії просторового розвитку Вінницької міської територіальної громади на 2022-2025 роки» та виділили фінансування на розробку проектів КП “Агенція просторового розвитку” ВМР.

    Виділили кошти МКП «Вінницязеленбуд» на фінансування Програми регулювання чисельності тварин гуманними методами на території Вінницької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

    Ознайомитись зі всіма проектами рішень міськради Вінниці можна за посиланням тут.

    Як прокоментував першу сесію міський голова Сергій Моргунов, перша за цей рік сесія в місті Вінниця була ознаменована виділенням майже 48 млн грн на підтримку Захисників і Захисниць, що є кроком до посилення обороноздатності країни.

    Отримані кошти будуть спрямовані на придбання спеціальних автомобілів, обладнання для навчання військових, засобів зв’язку, а також на проведення ремонтних робіт у військових частинах. Крім того, частина коштів буде використана на придбання ліфта-підйомника та іншого обладнання для відділення відновного лікування поранених військовослужбовців.

    Міський голова Сергій Моргунов наголосив на важливості цього рішення і зазначив, що в цьому році планується витратити майже 1 млрд грн на допомогу військовим. Крім того, сесія ухвалила рішення виділити 50 млн грн на придбання державних військових облігацій.

    Також на цій сесії було виділено майже 100 тис. грн на придбання портативного рентген апарату для «Стоматології на колесах».

    Попередня публікаціяТрьох військових з Вінниччини винагородив Головнокомандувач ЗСУ
    Наступна публікаціяВінницькі патрульні організували дітям веселий відпочинок