«Ми – Українці, наш дім – Україна»:  у Вінницькому Терцентрі провели патріотичний захід-квест, присвячений соборності України

    У Вінницькому Терцентрі відбувся патріотичний захід-квест під назвою «Ми – Українці, наш дім – Україна», приурочений соборності України. Гра була спрямована на поглиблення розуміння учасників щодо соборності країни та сприяння згуртуванню учасників.

    Про це повідомляє Вінницька міська рада.

    У заході брали участь підопічні двох гуртків Терцентру: вокально-музичного та української мови. З обох гуртків взяло участь по п’ять мотивованих учасників, які утворили дві команди: «Незламність» та «Подоляночка». Гравці отримали різноманітні завдання, охоплюючи різні сфери – від філології та музики до географії. Окрім цього, гості приготували власноруч українські страви для спільного смачного застілля.

    Звісно, перемогла «дружба», адже мета квесту – не обійти суперника, а навпаки – усім згуртуватися.

    Завідувачка відділення денного перебування Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Вікторія Вдовцова підкреслила, що Терцентр об’єднав не лише вінничан, а й переселенців з різних регіонів України. Захід став важливою подією для підопічних, привносячи нове звучання до святкування Дня Соборності.

    Одна з учасниць, пані Тетяна, переселенка з Донецька, поділилася своєю мрією про єдність України. За її словами, Вінниця стала другим домом, а вона сподівається на вільне майбутнє для свого рідного міста на сході країни. «Мрію, щоб Україна була єдиною, а Донецьк – знову вільним українським містом», – підкреслила пані Тетяна, висловлюючи віру у мирне об’єднання України. 

    Попередня публікаціяЗахисник з Вінниччини Олег Дуженький отримав «Хрест бойових заслуг» 
    Наступна публікаціяДесантник з Вінниччини Денис Чорний отримав «Золотий хрест»