А що цікавого відбулося впродовж дня?

    Бельгія надасть Україні понад 600 млн. євро військової допомоги. Це сума відсотків за замороженими російськими активами.

    Про це повідомляє Belva News Agency.

    «Військова допомога – це сума, яку міністерство оборони Бельгії отримує від відсотків за замороженими російськими активами», – пояснила міністр оборони Бельгії Людивін Дедондер.

    Україна отримає від Канади новий пакет оборонної допомоги  у який увійдуть 10 багатофункціональних надувних суден на загальну суму $15 млн.

    Про це оголосили у Міністерстві оборони Канади після завершення 18-ї зустрічі Контактної групи з оборони України у форматі «Рамштайн».

    «Міністр національної оборони Міністр Блер оголосив про передачу 10 багатофункціональних човнів виробництва Zodiac Hurricane Technologies загальною вартістю приблизно $15 млн. Ці багатомоторні надувні човни з жорстким корпусом допомагатимуть Україні в різноманітних морських операціях, включаючи пошук і порятунок, транспортування військ і вантажів, спостереження та розвідку», – розповіли у канадському оборонному відомстві.

    СБУ викрила російську ІПСО, яка поширювала масштабну email-розсилку на електронні адреси українців, у тому числі представникам державних органів та приватних компаній. 

    Про це повідомляє пресслужба СБУ.

    Цю інформаційну атаку хакери здійснювали із великої кількості електронних скриньок, які перед тим були зламані. Розсилка має всі ознаки цілеспрямованої інформаційно-психологічної операції, щоб викликати паніку та створити негативний емоційний фон серед українців. 

    Попередня публікаціяВиплати лікарняних: хто з працівників має право на 100% грошової допомоги
    Наступна публікаціяСніжно, але без сильних морозів: погода у Вінниці на сьогодні, 24 січня