Рецепт з дитинства: солодка ковбаска з горіхами і згущеним молоком

    Солодка ковбаса – частування, яке легко можна зробити самостійно.

    Такі ласощі нікого не залишить байдужим, ба більше, ви можете тільки у вас приготувати його так, як подобається вам і вашій родині.

    Горіхова солодка ковбаска – рецепт з печива

    Інгредієнти:

    • Печиво цукрове – 600 г
    • Горіхи волоські – 100 г
    • Какао-порошок – 3 ст. ложки
    • Цукор – 5 ст. ложок
    • Молоко – 150 мл
    • Масло вершкове – 200 г

    Візьміть печиво і розділіть його на 2 рівні частини, одну з яких подрібніть в крихту, а другу розламайте на шматочки. Горіхи придавіть качалкою або ступкою. У каструлі з’єднайте какао, цукор і молоко, поставте на вогонь. Постійно помішуючи, додайте вершкове масло. Печиво і горіхи з’єднайте в ємності, туди ж влийте шоколадну помадку. Все перемішайте, потім викладіть масу на харчову плівку і загорніть в ковбаску. Надішліть на ніч в холодильник, потім зніміть плівку і подавайте десерт до столу.

    Солодка ковбаска з печива з коньяком

    Інгредієнти:

    • Какао – 3 ст. ложки
    • Цукор – 1 стакан
    • Молоко – 3 ст. ложки
    • Ванілін – 1/2 ч. ложки
    • Вершкове масло – 180-150 г
    • Горіхи (мигдаль + арахіс) – 150 г
    • Яйце – 1 шт.
    • Печиво пісочне – 400 г
    • Коньяк – 1 ст. л

    Змішайте в ємності какао, цукор і молоко, додайте вершкове масло, нарізане шматочками, і поставте каструлю на вогонь. Постійно помішуючи, дочекайтеся закипання, потім приберіть ємність з плити. Додайте яйце, ванілін і коньяк, збийте вінчиком.

    Горіхи обсмажте на сухій сковороді, перебийте в кавомолці. Поламайте печиво на шматочки, викладіть його в шоколадну суміш, туди ж висипте горіхи. Викладіть масу на плівку, загорніть в ковбаску. Приберіть в холодильник на 2-3 години, потім подавайте до столу.

    Солодка ковбаска – класичний рецепт зі згущеним молоком

    Інгредієнти:

    • Печиво пісочне (цукрове) – 400 г
    • Молоко згущене-0,5 банки (190 г)
    • Масло вершкове (кімнатної температури ) – 100 г
    • Горіх волоський – 50 г
    • Какао-порошок – 3 ст. ложки

    Масло наріжте шматочками, горіхи подрібніть, печиво поламайте руками так, щоб залишалися невеликі скибочки. З’єднайте все в одній ємності, туди ж додайте какао-порошок і згущене молоко. Ретельно вимісити інгредієнти до однорідної маси, викладіть її на плівку, закрутіть ковбаскою. Поставте в холодильник на 1 годину, а потім подавайте до столу.

    Попередня публікаціяРосія мріє створити 15-кілометрову «буферну» зону в Харківській області
    Наступна публікаціяРемонти мережі та прибирання доріг: у Вінниці за деякими адресами не буде води та світла