Канарково жовтий та пудровий блакитний: Які кольори будуть в тренді у 2024

Цього року можна з впевненістю сказати, що вислів про швидкоплинну та мінливу моду втратив свою актуальність. Дизайнери все частіше переосмислюють та повертають до уваги споживачів раніше відомі тренди та кольори.

Про це розповідає Вікторія Мельник у Вікна ТБ.

На приклад, стиль “barbiecore” став популярним у 2023 році під впливом фільму про Барбі від режисерки Ґрети Ґервіґ. Однак у цьому сезоні рожевий колір знову з’являється на модних подіумах, хоч і з невеликою варіацією відтінку.

Щодо модних кольорів 2024 року, ймовірно, вони будуть яскравими та насиченими. Тому, якщо ви чекали на можливість експериментувати з насиченими, яскравими та глибокими кольорами, це ваш шанс!

Персиковий колір стане найпопулярнішим у 2024 році, зокрема відтінок Peach Fuzz, за версією Pantone. Експериментуйте з текстилем та формою, і цей персиковий, або Apricot Crush, точно вражатиме ваші почуття!

Глибокий синій та м’який блакитний однозначно привернуть увагу своєю королівською насиченістю. Вони чудово підкреслять риси обличчя та фігури, надаючи свіжості вашому образу.

М’які відтінки, зокрема пудровий блакитний, будуть панувати у 2024 році. Цей кольоровий варіант додасть вашим образам відчуття легкості та елегантності.

Вишнево-червоний колір, насичений і літньо-осінній, привнесе в образ багато барв. Яскраво-червоні відтінки вже були популярними у 2023 році, і вони залишаються актуальними, бувши включеними в колекції таких брендів, як Gucci та AKNVAS.

Millennial pink або м’який рожевий колір не збирається виходити із моди й у 2024 році, продовжуючи тримати лідерство в трендах. Цей вірусний відтінок рожевого вже раніше був у моді, особливо у 2015-2016 роках, коли Millennial pink завоював не лише модний світ, але і сферу інтер’єру.

Тренд на металік не втрачає своєї актуальності протягом кількох сезонів підряд. У попередньому сезоні металік визначав моду взуття та аксесуарів, і в 2024 році очікується подальший розвиток цього тренду від голови до ніг.

Фісташковий та насичений зелений стають актуальними в образах інфлюенсерів і простих користувачів, що пов’язано з роком Дерев’яного Зеленого Дракона. М’який фісташковий додасть свіжості весною та літом, тоді як насичений зелений буде чудовим акцентом у холодну та хмарну погоду.

Лавандовий колір, популярний минулого літа, залишиться в тренді й наступного року. Цей відтінок є універсальним і підходить для будь-якого сезону.

Канарково-жовтий, барвистий та яскравий відтінок жовтого, стане прекрасним способом підняти настрій навіть у похмурий день. Можна використовувати його як центральний елемент образу або додати його до інших відтінків жовтого для створення монохроматичного вигляду.

Попередня публікаціяЧас переоформити виплати по догляду за людьми з інвалідністю І групи та особами від 80 років
Наступна публікаціяУ Вінниці в суботу похмура погода