У Вінниці відбудеться квартирник «Наш благодійний 2023»

Наш благодійний 2023”
У Вінниці відбудеться різдвяно-новорічний квартирник “Наш благодійний 2023”.

23 грудня у вінницькому креативному просторі «Артинов» відбудеться благодійний різдвяно-новорічний квартирник під назвою “Наш благодійний 2023”.

Про це повідомляють на сторінці «Артинова»

Організатори обіцяють незабутню атмосферу, яку створять автентичні колядки та щедрівки виконавців з гурту “Зелен-Рута”, що відроджують українську культуру.

В програмі також передбачено виступ вінницького музиканта Артура Чумаченка з його авторською програмою. Організатори обіцяють поділитися історіями успіху та допомогти тим, кому це необхідно, зібравши кошти на підтримку Захисників та Захисниць України.

Окрім цього, на заході відбудеться благодійний аукціон, під час якого розіграють фотокартину відомого вінницького фотографа Костянтина Ревуцького. Гості також матимуть можливість насолоджуватися гарними десертами від ресторану Happy Monkey та спробувати глінтвейн.

Початок події заплановано на 18:00 у просторі “Артинов”, що знаходиться за адресою: вул. Миколи Оводова, 22. Вхід на захід – довільний донат. Бронювання квитків можливе через direct або за номером: 063 804 99 10. Зібрані кошти будуть спрямовані на благодійний внесок у 2024-му році. Усі охочі запрошуються долучитися до цього святкового заходу та зробити свій внесок у підтримку тих, хто потребує допомоги.

Попередня публікаціяВінницькі комунальні служби готуються до зими
Наступна публікаціяУсіх вінничан та гостей запрошують у Велику Новорічну пригоду