Зимова радість для дітей ВПО: безкоштовні катання на тюках  у Vinny Land

Vinny Land
Безкоштовні катання для дітей ВПО на Vinny Land

Департамент маркетингу міста та туризму у співпраці із тюбінговим парком Vinny Land влаштовуватимуть щотижневі безкоштовні катання на тюбах для дітей внутрішньо переміщених осіб (ВПО) віком від 5 до 16 років.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Для дітей ВПО міста Вінниця відкриється унікальна можливість насолодитися зимовими розвагами. Заходи плануються проводити щосереди, з урахуванням погодних умов. Початок зимового свята: 20 грудня о 16:00, безкоштовно.

Перша подія цього проєкту розпочнеться вже сьогодні, 20 грудня, о 16:00, у тюбінг-парку «Vinny Land», розташованому в селі Шкуринці (Прибузьке). Для зручності учасників, дістатись на захід можна на маршрутному таксі №5А «П’ятничани – Шкуринці», яке курсує щоденно з 6:40 до 22:00.

Vinny – для кожної дитини!

«У тюбінговому парку Vinny Land діє соціальна програма “Vinny – для кожної дитини!” Вона передбачає годину безкоштовного катання на тюбах для груп дітей віком від 5 до 16 років: дітей-сиріт, дітей з інвалідністю, дітей захисників та інших соціальних верств. І в рамках цієї програми департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради буде організовувати групи дітей з числа ВПО. Сподіваємося, це допоможе їм емоційно розвантажитись, і діти отримають щасливі спогади», – розповів головний спеціаліст відділу розвитку туризму департаменту Антон Калінчук.

Реєстрація та правила участі

Щоб взяти участь у заході, кожен маленький учасник повинен зареєструватися за посиланням http://surl.li/okovv. При реєстрації, будь ласка, приготуйте довідку ВПО, яку потрібно мати при собі у день події.

Обмеження на кількість разів

Організатори наголошують, що кожен учасник матиме можливість скористатися безкоштовним катанням на тюбах лише один раз протягом реалізації проєкту.

Стежте за анонсами на Фейсбук

Для отримання подальших анонсів та новин про майбутні заходи, слідкуйте за сторінкою департаменту міста у Фейсбукі.

Цей захід обіцяє принести радість та незабутні враження у серця дітей, надаючи їм можливість насолодитися зимовими розвагами та відчути тепло і турботу своєї спільноти.

Попередня публікаціяЯк приготувати ідеальні суші вдома
Наступна публікація«Місто Різдвяних зустрічей» – день веселих традицій у ресторані «Марсель»