Освітяни Вінниці передали військовим на фронт тактичні аптечки

тактичних аптечок
тактичних аптечок

У непростий час війни Вінниця відзначається не лише своєю міцною громадською підтримкою, але й конкретними кроками для забезпечення військових на передовій. Цього разу важливим етапом стала передача тактичних аптечок для надання першої домедичної допомоги, ініційована освітянами громади.

Рішення щодо передачі 298 тактичних аптечок на фронт було ухвалено на засіданні виконкому 7 грудня

Директорка департаменту освіти Вінницької міської ради, Оксана Яценко повідомила, що ці аптечки стануть невід’ємною частиною амуніції військових для забезпечення першої допомоги у випадку поранення.

“Ми тримаємо зв’язок з військовими частинами, отож на їхній запит передаємо аптечки, аби у випадку поранення усі потрібні засоби для надання першої домедичної допомоги були під рукою,” – відзначила директорка департаменту.

Кожна тактична аптечка обладнана необхідними засобами, такими як джгут-турнікет, гемостатичний бинт, покривало рятувальне та інші. Ці аптечки були доукомплектовані за рахунок коштів, зібраних на благодійних ярмарках в школах громади.

Вже цими вихідними волонтери передадуть аптечки на фронт, виявляючи високий рівень обізнаності та підтримки у військових регіону. Така благородна ініціатива відзначається не лише активністю громадян, але і турботою за безпеку і добробут тих, хто стоїть на фронті захисту України.

Попередня публікаціяВінничанка Анна Сас — дворазова чемпіонка України з шашок-64 серед дівчаток
Наступна публікаціяДієтологи визначили, як щоденне споживання лимонів може вплинути на ваш організм