Лариса Білозір: Діти з інвалідністю не повинні бути відокремлені від суспільства

Про традиційний візит в Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями “Обрій” у селі Гнатків, Томашпільської громади, розповіла у своєму ТГ-каналі народний депутат України Лариса Білозір.

За її словами, у Гнаткові скаржаться на відсутність транспорту для підвозу дітей. Тут їх більше 30-ти, із 10 населених пунктів громади.

«Раніше з цим допомагала громада, адже має спеціалізований транспорт, що отримала за нашим сприянням у рамках держпрограми, ще до повномасштабного вторгнення. Переконана, цю практику потрібно продовжити. Вже звернулась до громади з цього приводу.

Я переконана, що дітки з інвалідністю не повинні бути відокремлені від суспільства, тому підтримую подолання бар’єрів спілкування», – каже Лариса Білозір.

За щорічною традицією, під час свого візиту в Центр, пані Лариса привітала його вихованців з новорічними святами.

«Це наша щорічна традиція. І завдяки нашим силам оборони ми маємо змогу продовжувати жити і мирно планувати ці святкові дні.

Гарні умови у закладах та турботливі колективи створюють для своїх підопічних чудові можливості для їх розвитку та спілкування. Діти тут життєрадісні та добрі, як більшість з нас полюбляють різні смаколики, тож привезла на зустріч солодкі подарунки до свят», – розповіла вона.

Попередня публікаціяУ Вінницькому апеляційному суді визначили дату розгляду справи митрополита Іонафана
Наступна публікаціяПохмуро: погода у Вінниці на сьогодні, 10 грудня