Музика з усіх фільмів про найвідомішого у світі чарівника Гаррі Поттера вразить Вінницю

В понеділок, 4 грудня, місто Вінниця порине у новорічний настрій, завдяки унікальному концерту “Harry Potter: Музика з кінофільмів у виконанні симфонічного оркестру”.

Подія відбудеться о 19.00 в театрі ім. Садовського та обіцяє глядачам занурення у чарівний світ улюбленого кіноепосу “Гаррі Поттер”.

Під керівництвом висококласного диригента Олександра Госачинського відомий симфонічний оркестр GosOrchestra виконає найкращі композиції, які стали справжньою класикою і завоювали серця шанувальників “Гаррі Поттера”. Оркестр, відомий своєю філігранною майстерністю, зробить цей захоплюючий концерт незабутнім для кожного присутнього.

Організатори закликають вінничан та гостей міста приєднатися до святкового настрою разом із рідними та друзями. Заходжайте у театр ім. Садовського, аби пережити емоційну подорож разом з героями улюбленого фільму та насолодитися чарівною музикою, яка дарує відчуття щастя навіть у найтемніших часах.

GosOrchestra вже здобув визнання вінницьких меломанів під час грандіозного концерту “Музика кінохітів” у жовтні. За сім років свого існування оркестр здобув улюблення глядачів завдяки триб’ют-програмам Queen, The Beatles, Michael Jackson, The Prodigy та інших, а їхній репертуар налічує понад 200 композицій у власних аранжуваннях.

Не пропустіть чудову можливість насолодитися магією “Гаррі Поттера” та відчути святковий настрій у кожній ноті.

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua та в усіх касах міста.

Попередня публікаціяУ Вінниці на базі Муніципального притулку для тварин розробили концепцію реабілітаційного центру — “VinnDog help to life”
Наступна публікаціяУ Вінниці сьогодні хмарна погода зі снігом