Шахісти Вінницького технічного коледжу здобули золото на обласній спартакіаді

обласна Спартакіада з шахів
обласна Спартакіада з шахів

Сьогодні, 30 листопада, Вінницький технічний коледж став ареною захопливої боротьби серед студентів, які взяли участь у спортивному заході в інтелектуальній грі – шахах. Змагання приурочено до обласної Спартакіади серед студентів коледжів, де талановиті шахісти продемонстрували високий рівень майстерності та стратегічного мислення.

Про це повідомляє Sichnews.

Серед учасників виділялися чинні віце-чемпіони України, Богдан Станіславський з Вінницького технічного коледжу та Іванна Свинарчук з Вінницького фахового коледжу будівництва, архітектури та дизайну.

У заході брали участь п’ять команд, які провели п’ять турів за швейцарською системою. Організатори визначили найкращі команди серед дівчат і юнаків. В ітоговому підсумку перемогу здобули шахісти з Вінницького технічного коледжу, які вибороли перше місце в обох категоріях.

Серед юнаків в команді ВТК відзначилися кандидат у майстри спорту України Владислав Пюро, вихованець МДЮСШ № 6 та шахового клубу “Романтик”. На п’єдестал пошани також піднялися команди Вінницького транспортного коледжу та Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського.

Серед дівчат перемогла команда ВТК з Мирославою Лущиковою на чолі. Друге і третє місця вибороли команди Вінницького фахового коледжу будівництва, архітектури і дизайну та Чернятинського коледжу ВНАУ.

Це свято інтелекту та стратегічного мислення не лише визнало талановитість переможців, а й підкреслило важливість розвитку шахів серед студентської молоді в нинішні часи.

Попередня публікаціяУ Вінниці розпочинаються майстер-класи з різноманітних видів мистецтва
Наступна публікаціяІнтерв’ю з керівницею Благодійного Фонду «МХП-Громаді» Тетяною Волочай