На Вінниччині визначили фіналісток чемпіонату області з баскетболу

На Вінниччині визначились фіналістки чемпіонату області з баскетболу серед дівчат 2009 року народження. Зональний етап Всеукраїнської Юнацької Баскетбольної Ліги (ВЮБЛ) відбувся в містах Бар і Вінниця, залучивши команди з різних населених пунктів.

Про це повідомив портал ukrbasket.net

У Барі відбувся матч між командами смт. Тростянець і двома командами міста Бар. Результати гри визначили, що команда Бар-1 і Тростянець стали лідерами, отримавши право вийти до фіналу обласного чемпіонату.

У Вінниці змагались команди з смт. Оратів, м. Липовець та м. Вінниця. В результаті матчів команди Вінниці, Липовця та Оратова визначили фіналістів, які також вийдуть на боротьбу за перемогу в обласному чемпіонаті.

Команди заздалегідь по жеребкуванню грали по колу між собою і визначали 1 та 2 місце, яке давало право виходу у фінал чемпіонату області.

Результати ігор:

  • Бар-2 – Тростянець 14:19
  • Бар-1 – Тростянець 48:12
  • Бар-1 – Бар -2 30:14

У Вінниці зіграли команди з смт. Оратів, м. Липовець та м. Вінниця

Результати ігор:

  • Вінниця – Оратів 50:6
  • Вінниця – Липовець 41:34
  • Оратів- Липовець 9:30

Отже, фіналістами чемпіонату області з баскетболу серед дівчат 2009 року народження та молодше стали команди ДЮСШ Колос-1( м. Бар), Тростянець, МСДЮСШОР з баскетболу (м. Вінниця) та ДЮСШ (м. Липовець).

Фінал чемпіонату області відбудеться 28 листопада 2023 року у Вінниці.

Попередня публікаціяДе сьогодні ремонтують мережі у Вінниці
Наступна публікаціяІсторія життя та відданість небу: У Вінниці презентують книгу «Українські колібрі»