Вінницькі ветерани підкорили майданчик та серця на турнірі з футзалу

ветеранський турнір з футзалу
ветеранський турнір з футзалу

У Вінниці відбувся ветеранський турнір з футзалу. У свої 50 та навіть 60 років  чоловіки продовжують дивувати своєю фізичною формою та захопленням спортом.

Про це повідомляє Sich news.

Змагання відбулися в спорткомплексі “Колос”. Вони присвячені пам’яті відомих тренерів Володимира Ляпічева, Анатолія Воєводкіна, Костянтина Нікітіна, Володимира Білоконя та багатьох інших.

Ветерани віком від 50 років виходили на майданчик та продемонстрували свою вміння та ентузіазм у грі.

У заключному поєдинку “Кристал” з Вінниці здобув перемогу з рахунком 2:0 над “Бершадщиною”. Це призвело до ситуації, коли три команди набрали однакову кількість очок.

Вирішальним фактором став додатковий показник – кількість забитих та пропущених м’ячів, і золото випало на долю колективу Чернівецької територіальної громади.

Граючий тренер чернівецької команди Віталій Їжаковський висловив вдячність за організацію та суддівство, а також радість від того, що йому вдалося стати чемпіоном. У складі переможців виступав “легіонер” – ексгравець вінницької “Ниви” Олег Шикір.

“Приємно спостерігати за грою ветеранів. Азарту у них не менше, ніж у молодості. В складі команд є колишні сильні футболісти аматорських колективів”, – поділився враженнями Олег Шикір.

На другому місці виявилися вінничани, а на третьому – представники Бершаді. Гравець “Кристалу” Сергій Леміщак, нині службовець ЗСУ, підкреслив, що не забуває про футбол навіть на службі та висловив вдячність за можливість грати ветеранський футзал.

У 90-х роках «Кристал» грав в аматорських чемпіонатах області, посідав призові місця. Нині наша команда хоча б раз на тиждень збирається для тренування. Нас багато запрошують на ветеранські турніри, де маємо успіхи, – сказав Сергій Леміщак. – В складі «Кристалу» на турнірі виступали одні з найстарших учасників турніру – 69-річні Анатолій Ковальчук і капітан Олександр Чекавінський. Вони добре показали себе на майданчику.

Попередня публікаціяЩо зірки нам пророкують: гороскоп на 27 листопада – 3 грудня 2023 року
Наступна публікаціяПрості холодні бутерброди на швидку руку: 6 кращих рецептів