Олександр Домбровський повідомив про нові проєкти «MHP Eco Energy»

До команди Олександра Домбровського долучилися провідні університети та дослідницькі центри Великобританії в цьому напрямку.

Голова Вінницької ОДА 2005-2010 р та ексмер Вінниці, народний депутат України двох скликань Олександр Домбровський, заступник Голови правління МХП, президентом компанії «МХП Еко Енерджи», повідомив про нові проєкти у сфері біоенергетики.

Про те, що «MHP Eco Energy» стала учасником ще одного проривного європейського проєкту, він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Так, компанія виграла дослідницький грант уряду Великої Британії на дослідження нових біоенергетичних технологій.

«Не дивлячись на війну, ми крок за кроком досліджуємо та реалізуємо найбільш інноваційні проекти розвитку відновлювальної енергетики в Україні та Європейському Союзі. Ми з нашою командою, формуємо нову «лінію захисту» для енергетичної безпеки та енергетичної незалежності нашої держави», – написав Олександр Домбровський.

За його словами, до команди, яка реалізовуватиме зазначені проєкти, долучилися провідні університети та дослідницькі центри Великобританії в цьому напрямку. Крім того, наукова і лабораторна дослідницька робота, яку розпочали декілька років тому, почала давати свої перші результати.

«Але основна і важка робота попереду», – зауважив Олександр Домбровський.

Нагадаємо, у жовтні 2023-го року, за підтримки ПрАТ «МХП Еко Енерджи» пройшов 8-ий Газовий Форум України, на якому обговорювалися питання декарбонізації та «зеленого переходу». У роботі Форуму взяли участь 65 спікери з усього світу, у тому числі секретар РНБО Олексій Данілов, представники «Нафтогаз України», президенти та оператори передових європейських енергокомпаній (Бельгії, Німеччини, Словаччини тощо).

Попередня публікаціяУ Вінницькій області конфісковано землю у росіян на суму 1,6 млн. грн
Наступна публікаціяГороскоп за знаками зодіаку на вівторок

1 КОМЕНТАР

Comments are closed.