Давно ми не ділилися з вами цікавими місцями у Вінниці, а тому пропонуємо вам добірку інстаграмних закладів, де не лише смачно, але й надзвичайно фотогенічно.

Про це повідомляє Вінниця city.

1. Артпростір “Етно Чари”: З вишуканим інтер’єром та затишним підвіконням із подушками для сидіння. Тут можна не лише насолоджуватися запашною кавою, але і спостерігати за творчим процесом гончарних виробів від власниці простору Вікторії Ніколаєвої.

2. Літня тераса ресторану “Тифліс”: Колоритна тераса, яка змінює свій вигляд разом із сезонами. Після Vinnytsia Wine Days тут з’явились сходи, схожі на грецькі, а зимою тераса перетворюється на казковий передпокій палацу Снігової Королеви.

3. Креативний простір “Артинов”: З інтер’єром, що вражає прихильністю до британської сучасної культури та двома чарівними телефонними будками, які стають витонченим фоном для фото, освітленого вечірніми вогнями.

4. Кав’ярня-музей “Пан Заваркін та Син”: Атмосферне місце, де відчуєте дух минулого століття. Тут ви зможете не лише насолоджуватися чашкою кави, але й приміряти на себе образ тих, хто раніше володів цим простором.

5. Кав’ярня “Синій Кактус”: Місце для творчості та культурних заходів, яке часто приймає концерти, виставки та поетичні читання. Інтер’єр тут атмосферний та неповторний, а музична та поетична аура робить це місце улюбленим серед богемного населення міста.

Обирайте своє ідеальне місце для смачної кави, вражаючих фото та незабутніх моментів у Вінниці! #МістоІдей #ІнстаграмніЗаклади

Попередня публікаціяУ Вінниці презентували книгу «Вік червоних мурах» про Голодомор 1932-1933 років
Наступна публікаціяВінницький Обласний Краєзнавчий Музей оголосив заходи для вінничан на грудневі вихідні