Коли на вулиці вже справжня зима, всі ми прагнемо вбиратися тепло і затишно. І хоча багато модниць віддають перевагу теплим колготам під джинсами, цей варіант не завжди є ідеальним. Відчуття стискання в області талії чи та неприємні відчуття можуть зіпсувати радість від модного образу. Тому, якщо ви шукаєте альтернативу, стилісти рекомендують ряд речей, які не тільки забезпечать вам необхідне тепло, але і збережуть комфорт протягом усього дня.

Термобілизна

Ці тонкі, але утеплені легінси, добре облягають ногу і мають м’який широкий еластичний пояс на талії, він чудово тримається і не перетискатиме. Тому такий варіант стане чудовою заміною колготам. Термобілизну навіть можна одягати під джинси-скіні, її не буде помітно.

Гольфи та гетри

Вовняні чи кашемірові вироби стануть прекрасним варіантом на зиму. Особливо якщо вам доводиться зранку в морозну погоду діставатися до роботи. Можна одягнути гетри чи гольфи під джинси, а зверху теплий довгий пуховик – і ви точно не замерзнете дорогою до офісу. А на роботі ви зовсім не відчуватимете дискомфорту через колготи.

Джинси з начосом

Такі джинси нічим не відрізняються від звичайної моделі, але стануть чудовим варіантом для зимового холоду. Оскільки вони не пропускають холодне повітря і мають утеплення. Такі джинси ідеально підходять для прогулянок та активного відпочинку.

Вовняні штани

Це можуть бути класичні моделі, трендові трикотажні штани, наприклад, з кашеміру. Наразі продається безліч таких зимових костюмів із теплими штаньми, тому утеплення не становитиме жодних труднощів. Такі штани чудово поєднуються із грубими черевиками або можна придбати трендові угі.

Тут варто звернути увагу на те, що підійде лише натуральна шкіра. Оскільки штучна вас не зігріватиме. Якщо ви бажаєте такий ефектний зимовий образ, тоді можна придбати шкіряні штани. Вони чудово зігріватимуть вас у морозну погоду, і ви не пітнітимете, оскільки шкіра добре пропускає повітря.

Попередня публікаціяУ Вінниці відбулося відкриття виставки «Місто Марії: Сила та Творчість»
Наступна публікаціяЖителі Бабчинецької громади придбали чотири дрони для бійців