У місті Вінниця відбулися обласні змагання з легкоатлетичного п’ятиборства, приурочені до закриття сезону. Захід відбувся у спортивному комплексі “Колос” і визначив найкращих серед юнаків і дівчат двох вікових категорій: 2010-2011 та 2012-2013 років народження.

Про це повідомляє Sichnews.

Учасники змагань виконали п’ять видів вправ, що включали стрибки у довжину і висоту, штовхання ядра, а також біг із бар’єрами і біг “гладкий”. Захід розпочався виконанням гімну України та хвилини мовчання в пам’ять про загиблих Героїв.

Тренер-викладач з легкої атлетики Віктор Постемський зазначив, що це перші змагання серед юнаків, і вони дозволили оцінити рівень підготовки на цьому етапі розвитку. Участь взяли команди з Ямполя, Літина, Мурованих Курилівців і Вінниці.

Відзначається, що у віковій категорії 2010-2011 років серед дівчат перше місце здобула Ольга Закліцька, друге – Юлія Бернавега, а третє – Ірина Дячок. Серед юнаків переміг Єгор Росляк, другий був Артем Сімакович, а третім став Артем Кувіпа.

У категорії 2012-2013 років народження серед дівчат найвище підійшла Мілена Гайсановська, на другому місці – Софія Бакум, а на третьому – Вероніка Іщук. Серед юнаків цієї вікової групи Кирило Ковальчук посів перше місце, на другому був Юрій Овчарук, а третє – Назар Марцинюк.

Попередня публікаціяВночі українські ППО у зоні відповідальності Північного стратегічного угрупування військ знищили всі повітряні цілі
Наступна публікаціяУчені визначили фрукт, який сприяє безпліддю: полуниця очолила антірейтинг небезпечних фруктів