Протягом 23 днів відбувся благодійний марафон із збору коштів для Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР). Відомий вінницький підприємець Фелікс Волков організував і провів збір, під час якого була розіграна розкішна автівка Porsche Panamera S e-Hybrid. Зібрані кошти він направить на придбання катера для спецпризначенців воєнної розвідки України.

Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки.

“Розіграний серед учасників благодійного збору автомобіль Porsche Panamera S e-Hybrid отримав нового власника. Днями киянин Володимир та його дружина Ілона отримали ключі від рук підприємця та волонтера Фелікса Волкова”, – зазначено в повідомленні.

Фелікс Волков виставив свою автівку на благодійний збір коштів, щоб підтримати ініціативу щодо придбання катера для військових ГУР МО України в рамках проекту Благодійного фонду Діани Подолянчук спільно з автором YouTube-каналу “Карбід” Ярославом Мінтусом.

Згідно з умовами розіграшу, кожен учасник, який пожертвує на катер суму 500 гривень, має можливість виграти автомобіль Porsche Panamera. Учасники, які зробили більші внески, мали більше шансів на перемогу.

Трьом учасникам, які надали найвищі суми, були вручені колекційні пам’ятні монети з підписом начальника ГУР МО України генерал-лейтенанта Кирила Буданова.

Попередня публікаціяДіти вінницьких захисників та захисниць провели осінні канікули на Закарпатті
Наступна публікаціяТріо з Вінниччини успішно виступило на вечорі української культури у Парижі