Учасниця реаліті-шоу “Моя суперродина” з Вінниці, Богдана, стала об’єктом уваги глядачів після своєї участі в програмі. Донька місцевого священника вразила своїми консервативними поглядами та стилем життя.

Про це повідомляє Вінниця Info.

Родина Богдани та Віктора живе за патріархальними принципами, де чоловік виступає головою сім’ї та основним годувальником. Її участь у шоу викликала обурення і непорозуміння серед інших учасниць, які не поділяють її погляди на роль жінки у сім’ї.

Богдана не тільки виступила проти активної праці жінок, але й визнала, що взяла курси жіночої психології та планує не працювати, щоб надихнути свого чоловіка на успіх. Це викликало негоду та обурення серед інших учасниць, які не розуміють, як така модель сім’ї може бути успішною.

Однак найбільшим сюрпризом для всіх стала зустріч з батьками Богдани. Виявилося, що її батько – священник, а родина має релігійний підґрунток. Це стало причиною додаткового обурення та непорозуміння серед інших учасниць, які не поділяють релігійних переконань Богдани та її родини.

Незважаючи на критику та непорозуміння, Богдана залишається вірною своїм поглядам і переконана, що вони мають суперродину, де кожен виконує свої ролі та доповнює одне одного, створюючи гармонійний образ життя.

Попередня публікаціяВінницький спортсмен здобув срібло на Чемпіонаті Світу з Пауерліфтингу у Литві
Наступна публікаціяДіти вінницьких захисників та захисниць провели осінні канікули на Закарпатті