Вінницький ансамбль танцю “Барвінок” продовжує свою ініціативу з підтримки Збройних Сил України, відремонтувавши та передавши автомобіль на фронт.

Про це повідомляє Вінницька міська рада

На цей раз колектив взявся за ремонт автівки для однієї з бригад “Гвардії наступу”, яка вже має бойовий досвід та була використана під час операцій під Бахмутом.

Директор Народного ансамблю танцю “Барвінок” Петро Бойко розповів, що автомобіль, хоч і вцілів від минулих подій, потребував серйозного ремонту. Використовуючи кошти, зібрані під час виступів ансамблю, вони вирішили взяти авто під свою опіку та надати йому необхідний ремонт.

“Ми вирішили допомогти, дізнавшись, наскільки автомобіль постраждав на фронті. У нас багато років триває співпраця з ЗСУ, і ми стежимо за їх потребами. Тепер цей автомобіль знову буде готовий до служби та допоможе нашим військовим ефективніше виконувати свої завдання на фронті”, – сказав Петро Бойко.

Ремонт автомобіля провели в найкоротший термін, завдяки оперативності та підтримці вихованців ансамблю. Під час передачі відремонтованого авто присутній був військовослужбовець бригади “Гвардії наступу”, який висловив вдячність вінничанам за патріотичність та готовність допомагати важливій справі захисту країни.

Нагадаємо, що ансамбль танцю “Барвінок” регулярно виступає із благодійними концертами та направляє зібрані кошти на потреби ЗСУ та постраждалих від війни. Їхня підтримка знаходить вияв в різних формах, сприяючи як матеріально, так і морально українським захисникам.

Попередня публікаціяСтилісти розповіли, які светри уже не в моді
Наступна публікаціяВінницька фітнес-тренерка стала  віце-чемпіонкою світу з бодібілдингу