24-й місячний день розтягнеться майже на дві календарні доби, не допускаючи жодної дріб´язковості. Життєві події повинні мати важливий вплив, почуття максимально інтенсивні та глибокі, а розпочаті в цей час проекти – величезні та глобальні. Розмінюватися на щось менш значуще просто недоцільно – Місяць не підтримає це, тому час і сили будуть витрачені даремно. Взаємини між людьми складаються найкращим чином: вони налаштовані доброзичливо і готові йти назустріч одне одному в більшості життєвих і професійних питань.

Астрологічний прогноз від meteoprog.com розкаже, що підготували зірки всім представникам зодіакального кола на понеділок.

Овен

Візьміть участь у заняттях, які цікаві і дозволяють вам розслабитися. Поводьтеся правильно, коли зустрічаєтеся зі своїм партнером. День обережних дій – тому не пропонуйте свої ідеї, доки не будете впевнені, що вони не зазнають невдачі. Через появу якоїсь важливої роботи ваш план провести час із сім’єю провалиться.

Телець

Досліджуйте нові інвестиційні можливості, які з’являться на вашому шляху сьогодні, але беріть на себе зобов’язання лише після того, як вивчите життєздатність цих проектів. Не дозволяйте дітям користуватися вашою щедрою поведінкою. Несподіване повідомлення подарує вам солодкий сон.

Близнюки

Тим, хто позичав у родича, можливо, сьогодні доведеться повернути цю суму. Насолоджуйтесь мирним і тихим днем із членами сім’ї. Якщо люди звертаються до вас із проблемами, ігноруйте їх і не дозволяйте цьому турбувати вас. Вороги на роботі сьогодні можуть стати вашими друзями лише через один-єдиний добрий вчинок.

Рак

Якщо ви збираєтеся в подорож, то слідкуйте за своїми цінними речами та сумками, тому що їх можуть вкрасти. Особливо сьогодні зберігайте свою сумочку у надійному місці. Хороший день для спілкування з людьми, з якими ви нечасто зустрічаєтеся. Не забувайте цінувати час, адже якщо він пішов, то вже ніколи не повернеться.

Лев

Сьогодні ви будете мати чималу суму грошей, а разом з нею і душевний спокій. Ваш дотепний характер зробить вас популярним на громадських заходах. Радуйтеся новим стосункам заради щастя. Добре подумайте, перш ніж погоджуватися на будь-який дорогий проект.

Діва

Мотивуйте себе бути оптимістичнішим. Сьогодні ви будете мати чималу суму грошей, а разом з нею і душевний спокій. Не діліться своїми особистими справами з випадковими знайомими. Подумайте двічі, перш ніж братися за якийсь новий проект. Не намагайтеся розповісти іншим, що відчуваєте сьогодні.

Терези

Сьогодні бізнесменам цього знаку зодіаку слід триматися подалі від членів сім’ї, які просять вашої фінансової допомоги, та не повертають її надалі. Крім прикрашання будинку, дбайте про потреби дітей. Ви повинні використовувати свої контакти, щоб обійти, здавалося б, складні питання. Ваша гостра спостережливість допоможе залишатися попереду інших.

Скорпіон

Вечір у кінотеатрі або вечеря з коханою людиною триматимуть вас у розслабленому та прекрасному настрої. Раптовий приплив коштів подбає про ваші рахунки та негайні витрати. Здоров’я вашого партнера може викликати занепокоєння та вимагати медичної допомоги. Нові пропозиції будуть привабливими, але приймати поспішні рішення буде нерозумно.

Стрілець

Ваше розчарування може зруйнувати ваше здоров’я, якщо ви продовжуєте думати про минулі події. Намагайтеся максимально розслабитися. До всіх зобов’язань та фінансових операцій необхідно ставитись обережно. Завершіть незавершену роботу, перш ніж ваш начальник помітить її.

Козеріг

Сьогодні ви можете отримати гроші з невідомого джерела, що вирішить багато ваших фінансових проблем. Несподівані обов’язки порушать план вашого дня. Ви зрозумієте, що багато робите для інших і менше для себе. Романтичний зв’язок додасть пікантності вашому щастю. Схоже, що сьогодні на роботі буде чудовий день.

Водолій

Ваші швидкі дії будуть мотивувати вас. Щоб досягти успіху, змінюйте свої ідеї з часом. Це розширить ваше бачення та кругозір, а також покращить вашу особистість та збагатить ваш розум. Приділяйте належний час сім’ї. Ви, швидше за все, виграєте, якщо добре запропонуєте свої ідеї та виявите рішучість та ентузіазм у роботі.

Риби

Прекрасний день, щоб насолодитися компанією гостей. Заплануйте щось особливе із своїми родичами. Намагайтеся більше і вам безперечно пощастить, адже сьогодні ваш день. Підтримка колег на робочому місці підніме ваш моральний дух. Сьогодні ви проведете найкращий вечір у своєму житті зі своєю коханою людиною.

Попередня публікаціяЯсно і сонячно: погода у Вінниці на сьогодні, 6 листопада
Наступна публікаціяЩо зірки нам пророкують: гороскоп на 6-12 листопада 2023 року