Одяг у цих кольорах стане невід’ємною частиною вашого класичного гардеробу і залишатиметься актуальним кілька років поспіль.Навіть якщо ваш одяг є останньою моделлю, відомого дизайнера і пасує до вашої фігури, неправильний колір може спотворити його вигляд і зменшити статусність.

Сучасна мода наголошує, що краще за все виглядають благородні монохромні відтінки. Одяг у цих кольорах завжди підкреслить ваш смак, бездоганність та соціальний статус. Він завжди залишатиметься в моді як класичний елемент гардеробу, і його можна носити кілька років поспіль. Порадимо, які кольори слід включити до свого гардеробу, щоб ваш одяг завжди був стильним і вишуканим.

Смарагдовий колір

Це колір монархів та аристократії. Атласні блузи і сукні, штани та спідниці, аксесуари, шкіряне взуття і навіть головні убори смарагдового кольору допоможуть створити осінній чи зимовий елегантний аутфіт. Одяг такого кольору прекрасно поєднується з чорними, синіми, червоними і жовтогарячими речами. Також варто звернути увагу на палітру пастельних відтінків, які врівноважуватимуть яскраві барви вашого образу.  

Пастельно-блакитний колір

В трендах кілька сезонів поспіль залишається одяг пастельних блакитних відтінків. Це класичні штанні костюми з фактурної тканини, м’які об’ємні светри, жакети, спідниці та блузи. Також верхній одяг – пальта, куртки і тренчі. Речі такої палітри відтінків можна комбінувати з молочним, білим, бежевим та винним кольорами.

Фісташковий колір

Цей колір надасть родзинки вашому образу. До того ж, фісташковий відтінок вигідно підкреслить риси вашого обличчя, надавши шкірі свіжості та ніжного сяяння. Романтичні топи, об’ємні кардигани, костюми, сукні, пальта – перелік необмежений. Головне, вибирати речі з фактурної тканини, яка підкреслюватиме красу вашої фігури та маскуватиме недоліки.

Винний колір

Такий колір пасуватиме не кожній представниці прекрасної статі. Якщо вибирати такий одяг, то слід придивитися до палітри відтінків: винно-червоного, пурпурно-червоного або рубіново-червоного. Такі речі дуже вигідно гратимуть у монокомбінації з дорогими шкіряними аксесуарами – сумками і рукавичками, та шкіряним взуттям.  

Шоколадний або моко

Шоколадний колір усіх відтінків стане чудовою базою для будь якого стилю – повсякденного, ділового, романтичного та святкового. Такий колір комбінується з монохромним одягом теплих та пастельних відтінків, роблячи ваш образ багатим і статусним.

Попередня публікаціяТоп-9 цілющих чаїв, які рятують від кашлю, застуди та підвищують імунітет
Наступна публікаціяУкраїнський ветеран Роман Кашпур пробіг два марафони за сім днів на протезі