Нещодавно в Вінниці відбулася презентація двох поетичних збірок українського поета та голови Профспілки працівників держустанов України Юрія Піжука – “Не припиняю мріяти й любити” та “Обпалені війною”.

Про це повідомляє “Оперативна Україна інфо“.

Зустріч пройшла в невимушеній та дружній атмосфері, під час якої учні та педагоги ДПТНЗ “Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище” мали чудову можливість спілкуватися з поетом і запитати його про те, що цікавить сьогодні.

Юрій Миколайович поділився чимало історіями про те, що надихало його у процесі написання своїх творів. Кожен присутній був глибоко вражений його поезією, яку він висловив так:

Не припиняю мріяти й любити,

Любов – це найсильніше почуття,

А як буз мрій у цьому світі жити,

Бо, це є справжні подихи життя!

До сих пір ми під враженням від знайомства з талановитим, щирим, відкритим до спілкування, сповненим душевною теплотою чоловіком – нашим земляком Юрієм Піжуком. Ми вдячні автору за чудовий подарунок для нашої бібліотеки – цікаві, актуальні, глибокі збірки поезій автора. Хочемо висловити слова подяки за цікаву зустріч, наповнену теплом та щирими емоціями, і побажати Юрію Миколайовичу натхнення та творчих злетів”, – підкреслили в ДПТНЗ “Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище”.

Зазначимо, Юрій Піжук почав писати вірші ще в 1990 році, але його перша збірка “Поезії” вийшла лише у 2018 році. Юрій Миколайович активно волонтерить у штабі захисту України та передає частину коштів від продажу книг на підтримку ЗСУ. Час від часу він надсилає певну кількість примірників хлопцям на фронт для підняття бойового духу.

Юрій Піжук має і свій авторський YouTube-канал, на якому презентує свою поезію, зокрема, й у власному виконанні.

Попередня публікаціяКомандувач об’єднаних сил ЗСУ, генерал – лейтенант Сергій Наєв: Системний підхід, планування та підготовка — запоруки Перемоги!
Наступна публікаціяЗміни в руху громадського транспорту у Вінниці: що важливо знати мешканцям