Вінничани можуть переглянути документальний проект “Незламні діти. Я чекаю”

На популярному українському незалежному медіа-ресурсі Online.UA презентується документальний проект під назвою “Незламні діти. Я чекаю”. Цей проект відтворює історії українських дітей, які пережили війну на власній землі, але не втратили своїх мрій і переконань. Проєкт фіксує свідчення цих дітей про воєнні злочини, скоєні Російською Федерацією проти українського народу.

Стрічка “Незламні діти. Я чекаю” розповідає про труднощі, які зустріли наших дітей від початку повномасштабного конфлікту. Ці українські діти своєю відвагою демонструють, що нічого не є неможливим. Попри всі труднощі, вони залишаються незламними.

На сторінках Online.ua представлені історії кількох дітей та їхніх сімей, розповідається про те, як вони пережили 24 лютого, як шукали порятунок, виїжджаючи за кордон, і чому повернулися назад, а також чому вони віддають перевагу жити в Україні. Вони також розповідають про свою активну участь у волонтерській діяльності та підтримці Збройних Сил України.

Подивіться на інші історії, де діти докладають всі можливі зусилля, щоб наблизити перемогу України. Однак відповідь на питання, чого чекають українські діти, однозначна — перемоги України.

Попередня публікаціяУ Вінницю відправили бригаду швидкого реагування ЦГЗ через спалах гепатиту А
Наступна публікаціяУсі українські ВЛК перевірили та знайшли порушення