До повного відновлення територіальної цілісності України, включаючи Крим, немає підстав для обговорення можливості миру з Росією.

Про це голова Верховної Ради Руслан Стефанчук зазначив під час виступу на другому Парламентському саміті Міжнародної Кримської платформи.

Відновлення територіальної цілісності є необхідною умовою для справедливого миру в Україні та загальної безпеки у світі. 

Митрополит Євлогій, представник Української Православної Церкви Московського Патріархату, вважає Зеленського “звіром” і скаржиться на гоніння.

Про це він сказав у своєму зверненні. 

Проросійський піп заявив, що українська влада веде боротьбу проти святих і прагне їх перемогти. Він закликав вірян розглядати можливість “переходу в катакомби” та продовжувати свою місію навіть у випадку конфіскації храмів. 

Під час створення бойової піхоти, здатної проводити ефективні наступальні операції росія стикається із серйозними проблемами.

Про це 24 жовтня йдеться у звіті британської розвідки оприлюдненому у соцмереж Х.

Зазначається, що Росія переважно продовжує покладатися на підрозділи “Шторм-Z” для локальних наступальних операцій в Україні. Ці групи розміром з роту, ймовірно, було вперше розгорнуто у 2022 році. Ймовірно, Росія спочатку розглядала їх як елітні підрозділи, які зможуть перехопити тактичну ініціативу.

 

 

Попередня публікаціяВінниця готується до «Дня зеленого кіно»: фільми про екологію та природу на великому екрані
Наступна публікаціяНе забудьте парасольку—впродовж дня дощитиме: погода у Вінниці на сьогодні, 25 жовтня