День, коли слід бути особливо обережним у всіх справах. Найкраще уникати виходу з дому, але якщо цього не уникнути, слід робити лише найнеобхідніше та повертатися назад. У цей день можливі афери, шахрайство та навіть напади. Ліпше не піддавати себе непотрібному ризику.

Астрологічний прогноз від meteoprog.com розкаже, що підготували зірки всім представникам зодіакального кола на понеділок.

Овен

Деякі неминучі обставини можуть викликати занепокоєння. Але ви повинні намагатися зберігати самовладання та не повинні негайно реагувати на ситуацію. Ті, хто витратив свої гроші на ставки або азартні ігри, сьогодні, швидше за все, зазнають збитків. Члени сім’ї підтримають ваші погляди.

Телець

Сьогодні ви можете зіткнутися з проблемами, пов’язаними з грошима, але з вашим розумінням та мудрістю ви зможете змінити ситуацію та перетворити свої втрати на прибуток. Пам’ятайте, що ми маємо кувати залізо, поки воно гаряче. Сьогодні ви не зможете виконати жодну зі своїх обіцянок, що може розсердити вашого коханого.

Близнюки

Ймовірно, ви приділятимете час спорту, щоб підтримувати свою фізичну витривалість. Початок дня може бути хорошим, але ввечері ви можете витратити гроші з якоїсь причини, яка вас турбуватиме. Діти допоможуть вам виконувати роботу по дому. З вашим партнером сьогодні буде важко мати справу.

Рак

Дискомфорт може порушити ваш душевний спокій, але друг надасть вам величезну допомогу та допоможе розібратися у ваших проблемах. Послухайте заспокійливу музику, щоб позбавитися напруги. Люди, які взяли кредити, сьогодні можуть зіткнутися із труднощами при погашенні суми. Ваша чарівність та індивідуальність допоможуть вам завести нових друзів.

Лев

Сьогоднішні розваги повинні включати спортивні заняття і заходи на свіжому повітрі. Гроші можуть знадобитися будь-якої миті, тому плануйте свої фінанси і починайте відкладати якнайбільше вже зараз. У вас є лідерські якості і ви чуйно ставитеся до потреб людей.

Діва

Ваш запальний характер може завдати вам ще більше неприємностей. Фінансове становище покращиться завдяки несподіваному прибутку. Мстивість коханому не принесе жодного результату – вам слід зберігати холоднокровність і пояснити йому свої справжні почуття. Відмінний день для реалізації нових проектів та планів.

Терези

Егоїстична поведінка друга чи знайомого порушить ваш душевний спокій. Грошові операції відбуватимуться безперервно протягом дня, і після закінчення дня ви зможете накопичити достатньо грошей. Уникайте суперечок, конфронтації та непотрібного пошуку помилок у інших. Виявляйте обережність, мудрість та терпіння під час спілкування з людьми на роботі.

Скорпіон

Не приймайте поспішних рішень, особливо під час переговорів щодо великих фінансових угод. Гарний день, щоб присвятити трохи свого часу іншим. Намагайтеся більше, вам безперечно пощастить більше, адже сьогодні ваш день. Не можна виключати проблеми з колегами та товаришами по службі.

Стрілець

Загалом зі здоров’ям усе буде добре, але подорож виявиться неспокійною та напруженою. Друзі прийдуть вам на допомогу, якщо знадобиться. Це чудовий час для розвитку професійних контактів в інших країнах. Ваша кохана людина сьогодні зробить для вас щось особливе.

Козеріг

Не турбуйтеся про своє здоров’я, оскільки це може погіршити ваше захворювання. Витрати зростають, але зростання доходів покриває ваші рахунки. Ретельно організуйте свій день. Поговоріть із людьми, яким ви можете довіряти, та зверніться до них за допомогою. З кореспонденцією слід поводитись обережно.

Водолій

Сьогодні суд винесе рішення на вашу користь, якщо ви брали участь у справі, пов’язаній із грошима. Це принесе вам фінансовий зиск. Громадські заходи стануть чудовою можливістю покращити ваші стосунки з впливовими та важливими людьми. Вирішіть свою давню сварку сьогодні, адже завтра може бути пізно.

Риби

Зберігайте терпіння, оскільки постійні зусилля у поєднанні зі здоровим глуздом та розумінням гарантують ваш успіх. Ті, хто досі без потреби витрачав свої гроші, мають від сьогодні контролювати свої дії та почати відкладати гроші. Вийдіть увечері кудись із друзями, це принесе вам багато користі.

Попередня публікаціяСонячно й тепло: погода у Вінниці на сьогодні, 23 жовтня
Наступна публікаціяЩо зірки нам пророкують: гороскоп на 23 – 29 жовтня 2023 року