Дитячі майданчики є найпопулярнішим місцем для матерів із дітьми у місті Вінниця. Проте, нещодавно читачі видання “Новини Вінниці” звернули увагу на поганий стан дитячого майданчика біля Центрального міського суду та стали цікавитися, кому він належить. Попри запити журналістів до Вінницької міської ради, надалі залишилася нез’ясованою власність цього майданчика, і він залишився “нічийним”.

Відвідавши інші дитячі майданчики, журналісти виявили, що стан гойдалок і дитячого обладнання варіюється від хорошого до критичного.

У майданчику на алеї проспекту Космонавтів стан досить задовільний, охайний і в нормальному стані, гойдалки теж не поломані.

У парку Вишенський є два майданчики, один з яких вже потребує оновлення через зношену фарбу та пошкоджені гойдалки. Другий – новий та безпечний.

Майданчик біля школи №35, який є одним із найбільших у спальному районі, страждає від поганого стану гойдалок та обладнання. Тут також є графіті нецензурного змісту.

Дитячий майданчик біля Палацу дітей та юнацтва має доглянутий вигляд, свіже покриття та гойдалки у хорошому стані.

На набережній “Рошен” знайдено єдиний майданчик у районі. Він популярний серед мам і дітей, але стан його погіршується через написи нецензурного характеру, вицвілу фарбу, зламані гойдалки та погане покриття.

Нарешті, дитячий майданчик у Лісопарку є в хорошому стані завдяки новому обладнанню та безпечному покриттю на підлозі.

Попередня публікаціяВетеранській простір Вінниці запрошує малечу на майстер-клас «Створи свою листівку»
Наступна публікаціяЛицарські двобої та благодійний ярмарок. У Вінниці відбувся фестиваль пам’яті Максима Шимка