М’ясний рулет з яйцями страва смачна і традиційна для Вінниччини. Він прийдеться як до святкового столу, так і замість традиційної ковбаси.
Смак м’ясного рулету буде залежати виключно від господині, яка його готуватиме. Адже фантазія тут безмежна, можна додати різні спеції, чорнослив і інші інгредієнти та смакувати оригінальною та смачною стравою.
Інгредієнти:
- 900 г фаршу
- 1 ч. л солі
- 1 ч. л перець чорний мелений
- 2 яйця
- 1 ч. л крохмаль кукурудзяний
- 5 варених яєць
- 2 шт. цибулі
- 2 зубчики часнику
Приготування
- З’єднати фарш з натертою цибулею, часником, яйця, перець, сіль добре відбити. Виложити на папір для запікання.
- Положити на фарш яйця посипати крохмалем й звернути рулетом.
- Звернутий рулет завернути в рукав для запікання, або у фольгу. Випікати 60 хв при температурі 160 градусів.
- Смачного!