М’ясний рулет з яйцями страва смачна і традиційна для Вінниччини. Він прийдеться як до святкового столу, так і замість традиційної ковбаси.

Смак м’ясного рулету буде залежати виключно від господині, яка його готуватиме. Адже фантазія тут безмежна, можна додати різні спеції, чорнослив і інші інгредієнти та смакувати оригінальною та смачною стравою.

Інгредієнти:
  • 900 г фаршу
  • 1 ч. л солі
  • 1 ч. л перець чорний мелений
  • 2 яйця
  • 1 ч. л крохмаль кукурудзяний
  • 5 варених яєць
  • 2 шт. цибулі
  • 2 зубчики часнику
Приготування
  • З’єднати фарш з натертою цибулею, часником, яйця, перець, сіль добре відбити. Виложити на папір для запікання.
  • Положити на фарш яйця посипати крохмалем й звернути рулетом.
  • Звернутий рулет завернути в рукав для запікання, або у фольгу. Випікати 60 хв при температурі 160 градусів.
  • Смачного!
Попередня публікаціяГороскоп на суботу за знаками зодіаку
Наступна публікаціяУ Вінницькому центрі «Гармонія» для людей з інвалідністю доступна послуга логопеда