Більш ніж 2000 учасників взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Я маю право на життя» і внесли свій вклад у створення кращого майбутнього для країни.

Про це розповіли у Вінницькій ОВА.

Роман Олексієнко, учень 9 класу Дашковецького ліцею Якушинецької сільської ради Вінницької області, посів перше місце у номінації “Есе” на Всеукраїнському конкурсі есе та малюнків “Я маю право на життя”.

Конкурс тривав у травні-червні 2023 року і був організований Навчально-науковим інститутом права та політології Українського державного університету імені Михайла Драгоманова за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства культури та інформаційної політики України, інших партнерів і спонсорів.

Урочиста церемонія нагородження переможців і призерів відбулася 29 вересня у Київському державному педагогічному університеті імені Михайла Драгоманова.

Журі конкурсу визначило 100 переможців і призерів з різних куточків України, яких нагородили дипломами відповідних ступенів та цінними подарунками.

Попередня публікаціяКурочка з броколі та пармезаном
Наступна публікаціяЯк вибрати ідеальну сукню для осінньо-зимового сезону: поради стиліста