Вінницький міський палац дітей та юнацтва запрошує дітей віком від 8 до 12 років приєднатись до гуртка комп’ютерної анімації, де вони матимуть можливість розвинути свої творчі здібності та здобути нові знання під керівництвом досвідчених педагогів.

Діти, які приєднаються до гуртка комп’ютерної анімації, отримають навички створення власних мультфільмів та анімацій. Цей процес дозволить їм освоїти ключові знання і навички, необхідні для створення сучасних анімованих інтерактивних кліпів, створення сучасних мистецьких творів та візуальних ефектів. Гурток підтримує інтерес дітей до цього захопливого напрямку.

За словами керівниці гуртка Яни Побережної: “Анімація знайшла застосування у багатьох сферах, включаючи розваги, виробництво, науку та бізнес. Дитячі мультиплікаційні гуртки набирають юних фантазерів, які створюють анімаційні фільми та беруть участь у конкурсах та кінофестивалях.”

Навчання дитячої анімації буде проводити Ірина Литвинюк.

Для отримання додаткової інформації про гурток можна звертатися за телефонами: 0971028436 та 0982245772 або відвідати веб-сайт Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.

Попередня публікаціяВінничани вибороли низку найвищих нагород чемпіонату України з кульової стрільби
Наступна публікаціяСьогодні у Вінниці тепла осіння погода