У Вінницькому муніципальному притулку для тварин активно шукають господарів для цуценят. Заклад не лише забезпечує тимчасовий притулок тваринам, а й докладає зусиль у пошуках нових родин, де ці чотирилапі зможуть знайти безмежну любов та турботу.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Недавно до притулку потрапили маленькі цуценята, які стали жертвами безпідставного кидання. Тепер цим малюкам необхідна нова домівка, де вони зможуть відчути безпеку, увагу та надію на щасливе майбутнє.

Леонід Зелінський, начальник закладу, ділиться, що до притулку надходять цуценята з різних куточків міста, а кожна з них має свою унікальну історію. Коли тварини потрапляють до притулку, їх спочатку стерилізують, вакцинують та навчають соціалізації, щоб підвищити шанси на успішну адоптацію.

«Пробачте, я знайшла їх на узбіччі. Збережіть їм життя. Благаю!»… З такою запискою під ворота притулку нам підкинули цуценят. Їм орієнтовно 6 місяців – це братик і сестричка. Він біленький, вона – руденька. Надзвичайно милі та грайливі. І тепер ми шукаємо їм теплу оселю. Ці чотирилапики, як і всі безпритульні тварини, потребують нашої підтримки. Притулок робить все можливе, щоб забезпечити їм догляд та медичну допомогу, але їм також потрібен дім і любляча сім’я», – говорить начальник закладу Леонід Зелінський.

Притулок намагається забезпечити комфорт та безпеку всім тваринам, які потрапляють до нього. Операції для бездомних тварин проводяться абсолютно безкоштовно.

Також Леонід Зелінський наголошує, що усім бездомним тваринам потрібен не просто притулок, а любляча родина та новий друг.

Тим, хто бажає взяти до себе додому чотирилапого друга, який стане домашнім улюбленцем, потрібно звернутись за телефоном – 067 383 8377 або ж приїхати за адресою притулку: Гонти, 26 Е. Більше про заклад можна дізнатись на його фейсбуксторінці.

Попередня публікаціяТепло та стильно: популярні головні убори для холодної пори року
Наступна публікаціяАвтором тексту для Радіодиктанту національної єдності-2023 стала вінничанка Катерина Калитко