В бригаді «Червона Калина» подякували вінничанам за дрони та показали відео знищення ворожих позицій

Підрозділ ударних дронів “Червона Калина” виконав успішну операцію на Запорізькому напрямку, знищивши ворожі позиції та військову техніку за допомогою FPV-дронів. В таких операціях необхідно діяти оперативно, оскільки противник використовує системи РЕБ та має свою власну аеророзвідку.

Про це повідомили в бригаді «Червона Калина».

«Ми постійно вдосконалюємо свою роботу, навчаємося обходити системи РЕБ ворога, підвищуємо рівень маскування та реакцію на ворожі дії. Кожну операцію координують інші військові підрозділи, зокрема, аеророзвідка, яка визначає ворожі цілі. Противник намагається приховуватися в різних місцях, але ми знайдемо його, де б він не сховався», – розповів один з бійців бригади «Червона Калина».

У цей раз ударні дрони успішно виявили та знищили укріплені позиції ворога та військову бойову машину десанту (БМД). Вибух боєкомплекту ворожої техніки стався всього кілька хвилин після удару.

Операції бригади «Червона Калина» зі знищення ворожого військового обладнання та військ тривають безперервно. Всі ворожі війська, їх техніка та озброєння будуть знищені, поки останній російський солдат та найманець не покинуть територію України.

«Ми висловлюємо щирі подяки Громадському об’єднанню «Ми – Вінничани» за їхню підтримку у наданні FPV-дронів. Ваші дрони вже успішно використовуються на передовій», – зазначено в повідомленні бригади «Червона Калина».

Нагадаємо, нещодавно на Вінниччині відбулась акція від ГО «Ми – Вінничани» Благодійного Фонду Миколи Фіолнова “Український Альянс”. Під час акції було зібрано два мільйони гривень на ударні FPV дрони. Із закупленої партії дронів 50 дронів було передано саме бригаді «Червона Калина».

Попередня публікаціяЗапашний яблучний бісквіт
Наступна публікаціяДе сьогодні ремонтують мережі у Вінниці