На Вінниччині у Піщанському ліцеї №2 відкрили меморіальні дошки в пам’ять про двох загиблих випускників навчального закладу. Учні, посадовці та мешканці селища зібралися для вшанування Героїв – Вольського Миколи Миколайовича та Штонді Віталія Васильовича.

Про це повідомив голова Тульчинської РВА Олександр Гаврилюк.

Вольський Микола Миколайович, загинув 28 квітня 2022 року в бою за Україну с.Шевченкове Волноваського району Донецької  області. За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, відповідно до Указу Президента України від 13 квітня 2023 року № 117/2023 старшого солдата, Вольського Миколу Миколайовича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).


Життя Штонди Віталія Васильовича обірвалась 29 березня 2022 року під час боїв біля с. Олександрівка Херсонської області. За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Штонду Віталія Васильовича нагороджено нагрудним знаком «Ветеран війни. Учасник бойових дій».

Після відкриття пам’яних дошок учасники заходу поклали квіти та низько схилили голови на знак великої шани та вічної пам’яті.

Попередня публікаціяВінницькі радіопеленгісти вибороли сім нагород на міжнародних змаганнях
Наступна публікаціяЗбільшені виплати для військовослужбовців: хто отримає додаткову винагороду