На відзначення Дня Захисників і Захисниць України, що випав на 28 вересня, у Вінниці вручили сертифікат на придбання автомобіля ветерану російсько-української війни Володимиру Бевзюку. Така практика існує в місті Вінниця з 2014 року.

Про це повідомили в міськраді.

Володимир Бевзюк є військовим льотчиком, який завжди був відданий військовій присязі та своїй Батьківщині.

У 2014 році він брав активну участь у звільненні міст Ізюм, Бахмут, Попасна, Первомайськ, а також був поранений під час запеклої битви під Іловайськом у Донецькій області.

Пізніше він потрапив у полон, але на щастя, був звільнений під час обміну і повернувся додому.

Визнаний за бездоганну службу військовою відзнакою “Ветеран військової служби”, Володимир Бевзюк зараз є активним учасником Вінницького Козацького Історичного Спортклубу “Українське козацтво”.

Володимир поділився: “Коли мені сповістили, що мені вручатимуть сертифікат на придбання автомобіля, це було несподівано. Хоча особисто я, можливо, не зможу сісти за кермо через стан свого здоров’я, у мене є чотири доньки, які зможуть возити мене. Тому ми плануємо купити великий автомобіль, щоб вмістилася вся наша велика родина”.

Попередня публікаціяВінничани вибороли низку нагород кубку України з греко-римської боротьби
Наступна публікаціяРоботодавці Вінниччини можуть отримати компенсацію за облатування робочого місця для людини з інвалідністю