День пронизаний потужною позитивною енергією, що дає змогу вирішувати навіть найскладніші завдання. Головне – не чекати, коли вони розв’яжуться самі собою, а діяти активно. Це стосується як справ, так і особистих справ. Вони не вирішаться самі собою. Єдине, але дуже важливе умова: незалежно від того, що робить людина, вона повинна розуміти, що будь-яке пренебреження цим днем призведе до певних наслідків.

Астрологічний прогноз від meteoprog.com розкаже, що підготували зірки всім представникам зодіакального кола на четвер.

Овен

На початку дня вас можуть спіткати будь-які фінансові втрати, які можуть зіпсувати весь день. Не діліться своїми особистими справами з випадковими знайомими. Підвищення по службі або грошові пільги для гідних співробітників. Сьогодні ви можете бути настільки зайняті переглядом фільму по телевізору або мобільному телефону, що забудете виконати важливі завдання.

Телець

Розслабтеся трохи ввечері. Ваше фінансове становище сьогодні не виглядає сприятливим, тому вам буде важко відкладати гроші. Вечір із друзями буде дуже цікавим та наповненим задоволенням. Романтичні стосунки сьогодні постраждають через погане здоров’я вашої коханої людини.

Близнюки

Бережіть здоров’я та наводьте порядок. Будь-яке з ваших хронічних захворювань може турбувати вас сьогодні, через що вам, можливо, доведеться лягти до лікарні та витратити багато грошей. Гарний день, щоб присвятити трохи свого часу іншим. Ви повинні використовувати свої контакти, щоб обійти, здавалося б, складні питання.

Рак

Підтримка впливових людей підніме ваш моральний дух. Раптовий приплив коштів подбає про ваші рахунки та негайні витрати. Сприятливий день для завершення домашніх справ. Прислухайтеся до свого внутрішнього відчуття перед тим, як вступати в якесь партнерство.

Лев

Розважальні поїздки та дружні зустрічі зроблять вас розслабленим та щасливим. Ідеальний день для покупки речей, вартість яких зростатиме. Ваш дотепний характер зробить вас популярним на громадських заходах. День виглядає дуже спокійним у контексті роботи.

Діва

Ті, хто довгий час переживав фінансову кризу, сьогодні можуть отримати гроші, що в одну мить вирішить кілька життєвих проблем. Несподівані добрі новини піднімуть вам настрій. Важливий проект, над яким довго працювали, затримується. Сьогодні ви можете піти кудись зі своїм супутником життя і чудово провести час разом.

Терези

Грошові операції відбуватимуться безперервно протягом дня, і після закінчення дня ви зможете накопичити достатньо грошей. Ваша друга половинка думатиме про вас весь день. Сьогодні у вільний час ви виконуватимете завдання, які раніше планували і думали виконати, але не змогли.

Скорпіон

Зберігайте терпіння, оскільки постійні зусилля у поєднанні зі здоровим глуздом та розумінням гарантують ваш успіх. Ті, хто ще не отримав зарплату, можуть потурбуватися про грошові питання і попросити в когось із друзів. Ваша надмірна енергія та величезний ентузіазм принесуть сприятливі результати та знімуть побутову напруженість.

Стрілець

Сьогодні вам доведеться прийняти важливе рішення, яке змусить вас напружуватися та сильно нервувати. Просто ігноруйте тих, хто звертається до вас за кредитами. Може бути можливість відвідувати громадські заходи, які дозволять вам встановити тісний контакт із впливовими людьми.

Козеріг

Ваша чарівна поведінка приверне увагу. Якщо ви плануєте влаштувати вечірку, запросіть найкращих друзів. Буде багато людей, які вас підбадьорюватимуть. Не розчаровуйте свого коханого сьогодні, тому що пізніше це змусить вас каятися. Уникайте романтичних відносин в офісі, тому що це може зіпсувати ваш імідж.

Водолій

Не нервуйте і не втрачайте впевненості під час зустрічі з високопоставленими людьми. Це також важливо для хорошого здоров’я, як капітал для бізнесу. Інвестиції, зроблені сьогодні, підвищать ваше процвітання та фінансову безпеку. Діти допоможуть вам виконувати роботу по дому. Ви можете закохатись з першого погляду.

Риби

Певні важливі плани будуть виконані, що принесе вам новий фінансовий прибуток. Не дозволяйте родичам та друзям керувати вашими фінансами, інакше ви незабаром перевищите свій бюджет. Схоже, у вас із коханою людиною сьогодні буде достатньо часу, щоб провести час один з одним.

Попередня публікаціяСьогодні, 28 вересня, погода у Вінниці потішить теплом і сонцем
Наступна публікаціяБорщова заправка на зиму