Багато жінок задумуються, якими речами, взуттям та аксесуарами рознообразити свій осінній гардероб, наближаючи новий сезон. Крім цього, кожна хоче дотримуватися останніх модних трендів.

Про це повідомив відомий український стиліст Андре Тан в Instagram.

Шкіряна куртка у вінтажному стилі


Стиліст розповів, що шкіряні куртки стали важливою складовою гардеробу.

У цьому сезоні в моді саме вінтажні шкіряні куртки з потертостями і поясами на талії. Їх можна поєднувати з сукнями, продовжуючи тим самим життя улюбленим речам з літнього гардероба, джинсами, а також речами в спортивному стилі.

Шкіряний тренч

Андре Тан розповів, що тренчі залишаються актуальними й цієї осені, адже ця річ універсальна і практична. Модним трендом цієї осені стануть саме шкіряні тренчі.

Тренч чудово пасуватиме як до джинсів і кросівок, так і до сукні чи туфель на високих підборах. Також тренчі гарно виглядають з в’язаними светрами, мініспідницями, сорочками та штанами палаццо.

Джинсова куртка

Це універсальна річ, яка дозволяє виглядати стильно і почувати себе комфортно в будь-якому образі. Зверніть увагу на куртки синього, чорного або білого кольору.

Дизайнер радить не боятись джинсових монохромних образів.

“Тренд на нульові роки продовжує залишатися в лідерах цієї осені. А що як не джинсова куртка є маркером 2000-х років?” – заявив експерт.

Оверсайз пуховик

Такий пуховик дуже комфортний, теплий та має стильний вигляд. Довгі оверзайзні пуховики – це ідеальний варіант на більш холодні осінні дні.

“Він підійде під усе без виключення! 100% must-have на осінь!” – додав Андре Тан.

Звичайне пряме пальто

 

Пальто чудово підходить на прохолодну осінь.

“Воно чудово виглядає як з джоггерами і кросівками, так і з сукнею і високими чоботами. Зверніть увагу на графітову, бежеву і чорну палітру такого верхнього одягу. Вони виглядають особливо вишукано”, – додав стиліст.

Попередня публікаціяОсіння казка: у Вінницькому зоопарку відкрилася нова фотозона
Наступна публікаціяКоли потрібно консультуватися з лікарем при болю у животі вагітних