Жителі Хомутинців, невеликого селища на Вінниччині, продемонстрували вражаючу солідарність, зібравши кілька тонн овочів та фруктів для лікарні в Калинівці.

Про це повідомила Калинівська міська рада.

Місцеві жителі зібрали для потреб калинівської лікарні понад 3 тонни корисних продуктів, включаючи картоплю, моркву, буряк, капусту. А ще цибулю, часник, яблука, сливи, грушки, виноград, помідори, болгарський перець, гарбузи і навіть кизил та кавуни.

Ініціатива отримала підтримку від різних громадських організацій та активістів, що допомогли в організації та зборі продуктів. Варто відзначити, що навіть у важкі для країни часи, сільська громада проявила вражаючу готовність допомогти тим, хто цього потребує, включаючи українських військових. Відданість та щедрість Хомутинців слугує добрим прикладом для всіх громадян.


«Це гарний приклад для нас усіх, – зазначає Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Хомутинці невелике село, в якому проживає понад шістсот жителів, але добрих справ там роблять дуже багато. Це приклад того, що чужої біди не буває і  теперішні важкі часи ми маємо пройти гідно, щоб наші захисники пишалися тим, що мають надійний тил. Дякую усім і кожному за щедрість, щирість та розуміння».

Попередня публікаціяДе сьогодні виключатимуть воду у Вінниці
Наступна публікаціяВід минулого до сучасності: розвиток різьбярської культури в час війни