Спортивний азарт та смачний борщ з польової кухні — «Закрутка по-Вінницькі 2023»

У Вінниці відбулись благодійні велозмагання «Закрутка по-Вінницькі 2023». Стартували спортсмени в Агрономічному, фінішували у Вінницьких Хуторах. Загалом 156 учасників подолали 52 кілометри.

«Це в нас дев’яте видання «Закрутки по Вінницькі».  Ми зазвичай проводимо його в форматі групових перегонів. Цього року в зв’язку з воєнним станом, неможливості нормального перекриття траси провели в форматі парних перегонів. Це простіше, але воно викликало і певні складнощі. На жаль, за чотири дні до старту у нас вимушено змінився маршрут, тому довелось імпровізувати.

Імпровізували, імпровізували місце фінішу в нас залишилось те саме. Якщо я не помиляюсь, в нас на старт вийшло сімдесят вісім команд по пам’яті, бо там дехто не приїхав, дехто зареєстровувався на старті. 78 команд це множимо на два 156 людей. В нас ще триває акція задонать 200 гривень отримай шеврон закрутки. Збираємо на турнікети, сподіваємось, що турнікетів СІЧ ми викупимо тобто наша ціль 56 тисяч гривень», – розповів організатор велозмагання Олександр Царевський.

На змагання приїхали спортсмени з різних міст України. Дехто вже не вперше завітав до Вінниці і вподобав і місто і змагання.

Після фінішу спортсменів частували наваристим борщем та гречаною кашею з польової кухні. До того всього були смачнючі бутерброди з вінницьким салом на чорному хлібчику.

Більше дивіться на світлинах та у відео.

 

Попередня публікаціяСекрети вибору шкіряної куртки, що варто знати кожній модниці
Наступна публікаціяУ Вінниці оголошено переможців премії імені Михайла Коцюбинського