Українська збірна команда, включаючи чотирьох спортсменів з Вінниччини, вразила світ своєю вдалим виступом у Чехії та принесла додому 4 золоті, 1 срібну та 7 бронзових медалей.

Про це повідомила Вінницька міська рада.

З 27 серпня по 2 вересня у Ліберці, Чехія, пройшов 21-й чемпіонат світу зі спортивної радіопеленгації, в якому взяли участь спортсмени з усього світу. У цьому захоплюючому змаганні з радіопеленгації команда України вразила своїми виступами та приголомшливими результатами.

У складі збірної команди України були представники Вінниччини, чотири спортсмени, які тренуються в Вінницькій МДЮСШ № 2. Вони відзначилися видатними досягненнями та додали до медальної кількості команди 4 золоті, 1 срібну та 7 бронзових медалей.

Серед переможців, виділяється Олександр Марчук (Ч21), який став триразовим чемпіоном світу. Також, ветеран спорту та тренер Сергій Зеленський здобув золоту медаль у своїй категорії та 4 бронзові медалі. Майстер спорту України Аліна Солоненко (Ж19) серед юніорок виборола 1 срібну та 3 бронзові медалі.

Це захоплюючий успіх для українського спорту та підтвердження високого рівня підготовки українських спортсменів у радіопеленгації. Загальнокомандний медальний залік показав, що збірна команда України посіла друге місце.

Президент Федерації радіоспорту Вінницької області Василь Колодяжний від імені спортсменів висловив вдячність місту Вінниця, комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради та МДЮСШ № 2 за підтримку та сприяння в організації виїзду спортсменів на чемпіонат світу. Також він привітав чемпіонів та призерів та висловив пишання за їхні вражаючі досягнення.

Попередня публікаціяВоїн з Вінниччини отримав відзнаку за відвагу та відданість в служінні своїй рідній землі.
Наступна публікаціяА що цікавого відбулося впродовж дня?