У VinSmart Центрі підліткових клубів скоро розпочнеться прийом нових учасників до гуртка “Ранній розвиток”. Пропонуємо вам познайомитись з цією ініціативою, яка пропонується в двох філіалах VinSmart Центру.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Директор VinSmart Центру, Дмитро Миро, розповів, що гурток “Ранній розвиток” розрахований на дітей віком від трьох років. На цих заняттях малюки працюватимуть над дрібною моторикою, увагою, навичками малювання та вирізання, а також розвиватимуть свою пізнавальну активність.

Директор поділився: “Кожне заняття пропонує дітям вивчати щось нове про світ навколо нас і створювати цікаві поробки на цю тему. Все це відбувається в ігровій формі, що особливо важливо для дітей такого віку”.

Програма гуртка “Ранній розвиток” в VinSmart Центрі включає сучасні методики гармонійного розвитку, заняття у формі ігор, вправи для розвитку міжпівкульної взаємодії, розвиток творчих здібностей та комунікативних навичок.

Юлія Мончак, начальниця відділу молодіжної політики, поділилася, що гурток буде діяти за двома адресами: проспект Космонавтів, 58, та вул. Академіка Янгеля, 65.

Заняття у цьому гуртку спонукають дітей до творчості, вчать їх бачити світ у яскравих кольорах. Викладачі використовують різноманітні методи, такі як аплікації, ліплення, вірші та загадки, щоб цікаво та ефективно навчати дітей. Якщо вас зацікавив цей гурток, ми запрошуємо вас з 1 по 15 вересня завітати до будь-якого VinSmart Центру за вказаними адресами та подати заявку”, – наголосила Юлія.

Попередня публікаціяЗолото в Азербайджані: вінничани Даніленко та Гончарова на вершині світового змагання з кульової стрільби
Наступна публікаціяВійськовослужбовця з Вінниччини відзначено почесним Золотим Хрестом