Дуатлон у Вінниці в неділю. Це буде велокрос і біг у лісовому масиві Сабарів. Взяти участь у змаганнях можуть всі охочі, кого не лякає дистанція у 20/30 кілометрів на двоколісному і 5/10 кілометрів бігу по грунтових дорогах у лісі.

Про це повідомляють на bikeportal.org.ua

Важливо, що ці змагання благодійні, тому всі стартові внески (після вирахування організаційних витрат) спрямують на допомогу ЗСУ.

«Велоетап включає в себе дистанцію протяжністю 5 кілометрів відбірних ґрунтових стежок зі спусками та підйомами, але без складних технічних елементів, що дозволить брати участь тим учасникам, які не займаються крос-кантрійним видом спорту, але все одно гарно дружать з велосипедом, – кажуть організатори. – Біговий етап розташований майже на рівнинній ділянці, без складних технічних елементів. А для учасників, хто хоче лише їхати, або ж лише бігти, є можливість об’єднати свої сили  в окремій категорії – “Мікст”».

Детальніше про змагання та реєстрація – за посиланням тут.

Також організатори показали трасу в Сабарові де будуть проходити змагання.

Попередня публікаціяГороскоп за знаками зодіаку на п’ятницю, 11 серпня
Наступна публікаціяВінничани можуть виграти унікальне туристичне спорядження в конкурсі фотографій «Поділись своїм маршрутом»