Спецпризначенці подякували вінничанам за дрон та Bandera Power

Військові надіслали відеоподяку вінничанам. Зворотний зв’язок за відправлені гаджети отримали від військових організатори Благодійного марафону «Мільйон для ЗСУ від Вінничан» — ГО «Ми -Вінничани» та МБФ «Український Альянс».

Про це у своєму фейсбуці повідомив голова МБФ «Український Альянс» Микола Філонов.

«Чергова партія військового обладнання, яке ми придбали в рамках Благодійного марафону «Мільйон для ЗСУ від Вінничан» — на передовій. Дрон Mavic 3 з тепловізором та зарядна станція Bandera Power вже у бійців п’ятого спецпідрозділу», – пише Микола Філонов.

Також голова Міжнародного благодійного фонду «Український Альянс» анонсував подальшу допомогу і продовження марафону «Мільйон для ЗСУ від Вінничан».

«Незабаром наш Благодійний Фонд «Український Альянс» та ГО «Ми – Вінничани» проведуть наступний етап марафону», – повідомив пан Микола.

Військові подякували вінничанам за надані пристрої.

«Ваша допомога наближає нас до спільної мети, а саме знищення ворога. Дякуємо вам, за вашу підтримку! Слава Україні!», – йдеться в відеоповідомленні.

Нагадаємо, вчора ГО “Ми-Вінничани” та Благодійний Фонд “Український Альянс” оголосили вже другий етап благодійного марафону “Мільйон на ЗСУ від Вінничан”, метою нового збору є закупівля 100 FPV дронів для ЗСУ.

Подробиці в відеосюжеті:

Попередня публікаціяПовернення додому: Вінниччина вітає звільнених з полону військових
Наступна публікаціяВідзнаки Святого Пантелеймона: лікарі та громадські діячі Вінниччини одержали ордени