Вінницький зоопарк — радість для для дітей, які потерпіли внаслідок війни

Зоопарк
Зоопарк

Муніципалітет ВМТГ продовжує надавати підтримку людям, які стали жертвами повномасштабного вторгнення і змушені перебувати в Вінниці. Відділ молодіжної політики разом з VinSmart Центром організували спільний відпочинок для молоді, яка зараз відпочиває у оздоровчому таборі “ЯМаріуполь.Родина”.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

В рамках заходу, 70 учасників змогли відвідати вінницький зоопарк, де налічується понад 200 рідкісних та екзотичних тварин. Діти мали можливість спостерігати за ведмедями, страусами, мавпочками та іншими тваринами, а також погодувати їх фруктами та овочами.

Одна з дітей, тринадцятирічний Кирило з Маріуполя, поділився враженнями від зоопарку. Він особливо запам’ятав степового орла, що гордо ходив у своїй клітці. Крім того, діти мали змогу побачити й інших тварин, таких як мавпочки, про яких розповідали смішні історії.

Начальниця відділу молодіжної політики ВМР, Юлія Мончак, підкреслила, що позитивні емоції, які відчули діти, є доказом того, що такі заходи важливі. Вона зазначила, що діти поверталися додому з гарними враженнями та позитивним настроєм, вказуючи на велику кількість птахів та звірів, які вони побачили в одному місці.

Директор VinSmart Центру, Дмитро Мира, також висловив вдячність організаторам та батькам за підтримку та зазначив, що ці спогади про позитивні емоції залишаться у дітей назавжди.

Попередня публікаціяДобірка цікавого дозвілля для вінничан та гостей міста на 11-13 серпня
Наступна публікаціяПовернення додому: Вінниччина вітає звільнених з полону військових