4 серпня на території Вінниччини, так само як і в усій Україні, відбулась важлива подія – спеціальна церемонія введення в обіг та погашення поштової марки під назвою “Винищувачі зла”. Ця поштова марка присвячена бойовим літакам-винищувачам F-16, повідомляють в ОВА Вінниччини.

Весь поштовий блок був створений до Дня Повітряних сил Збройних Сил України.

Урочиста подія спеціального погашення марки була проведений за участю Начальника Об’єднаного військового аерокосмічного командування Сергія Борзова, Генерал-майора, заступника Командувача Повітряних Сил Збройних Сил України Валентина Листопада та керівника Вінницької дирекції АТ “Укрпошта” Володимира Шаловінського.

Марка “Винищувачі зла” символізує надію на позитивні зміни та піднесення настрою. “Винищувачі зла” стали важливими символами Повітряних Сил. Їх потреба стала особливо важливою, аби змінити хід подій у воєнному конфлікті, виграти й забезпечити мир у Європі. – підкреслив Сергій Борзов. Він також відзначив, що українські пілоти мають великий бойовий досвід та є одними з найкращих у світі.

Валентин Листопад, Генерал-майор та заступник Командувача Повітряних Сил Збройних Сил України, розповів, що цього року наші льотчики починають навчання на F-16, і наступного року ці літаки будуть вже в Україні. Валентин Листопад наголосив на тому, що навіть зараз на наявних літаках українські пілоти демонструють високий рівень ефективності у боротьбі з ворогом.

Володимир Шаловінський, керівник Вінницької дирекції АТ “Укрпошта”, сподівається, що винищувачі F-16 допоможуть українським Збройним Силам під час наступу.

Ця поштова марка, на якій зображено, як українська армія руйнує московський Кремль, що є символом “Імперії зла”, є частиною благодійної ініціативи. Частина коштів від продажу кожної марки буде використана для закупівлі дронів, які допомагатимуть українським військовим знищувати ворога.

Марку “Винищувачі зла” можна придбати у відділеннях Укрпошти, на офіційному онлайн-магазині, на платформах eBay та Amazon.

Попередня публікаціяНа Вінниччині тривають жнива, зібрали вже 1280 тонн зерна
Наступна публікаціяСкарги, пропозиції та номери гарячих ліній. На Вінниччині тестують медичний чат-бот