Працівники комунального підприємства “СМЕД ОДР” розпочнуть роботи, пов’язані зі зміною організації дорожнього руху на відрізку вулиці Пирогова.

Конкретно, ця зміна стосуватиметься ділянки від зупинки громадського транспорту “Валентина Отамановського” до лікарні імені Миколи Пирогова. Зміст робіт передбачає переформатування однієї смуги дороги, яка досі використовувалася для паркування автомобілів, в смугу для громадського транспорту та велосипедистів.

Протягом цих робіт також будуть встановлені дорожні знаки “Зупинка заборонена”, а працівники КП “СМЕД ОДР” нанесуть відповідне дорожнє маркування. При цьому дві смуги руху залишаться доступними для приватного транспорту.

Представники департаменту транспорту та міської мобільності наголошують на тому, що ці роботи сприятимуть покращенню руху громадського транспорту на цьому відрізку дороги.

“Після проведення аналізу та спостережень ми прийшли до висновку, що необхідно змінити організацію дорожнього руху на цій ділянці. Ці заходи спрямовані на прискорення руху громадського транспорту по вулиці Пирогова”, – заявив директор департаменту транспорту та міської мобільності Андрій Сорокін.

Попередня публікаціяСкарги, пропозиції та номери гарячих ліній. На Вінниччині тестують медичний чат-бот
Наступна публікаціяСрібло та бронзу вибороли вінничани на Чемпіонаті України з легкої атлетики