Вінницька міська рада компенсує кошти, витрачені на самостійне санаторно-курортне лікування. Суму до 15 тисяч гривень може отримати один із членів сім’ї загиблого один раз на два роки.

Про це повідомили в міськраді Вінниці.

Мають право на грошову компенсацію:
  • члени сімей загиблих Захисників і Захисниць України,
  • члени сімей загиблих під час участі у Революції Гідності (один із подружжя, який не одружився вдруге),
  • батьки,
  • неодружені повнолітні діти, визнані особами з інвалідністю з дитинства I чи II групи.

Важливо, що пільговики мають бути членами Вінницької міської територіальної громади або внутрішньо переміщеними особами, стояти на обліку в Департаменті соціальної політики та бути зареєстрованими в Єдиному муніципальному реєстрі.

Як отримати компенсацію за самостійне санаторно-курортне лікування

З питань отримання відшкодування на самостійне санаторно-курортне лікування членів сімей загиблих Захисників і Захисниць України потрібно звернутися до прозорих офісів соціального спрямування за місцем фактичного проживання:

  • Управління соціального захисту населення (Лівобережне): м. Вінниця вул. Замостянська, 7 (ІІ пов.), тел.: 097-101-45-18, 093-190-83-93, 50-86-70, 50-86-77
  • Управління соціального захисту населення (Правобережне): м. Вінниця про. Космонавтів, 30 (ІІ пов.), тел.: 097-101-58-40, 063-856-62-72, 50-83-88, 50-91-33

Фахівці нададуть перелік документів, що необхідні для виплати відшкодування. Відділ звернень опрацює документи та передасть на розгляд департаменту соціальної політики Вінницької міської ради. Згодом їх розгляне відповідна комісія. Вона ж ухвалить рішення щодо надання грошової компенсації.

Попередня публікаціяУ Вінниці планують зробити доступними малі річки
Наступна публікаціяДеякі лікарні Вінниччини отримають потужні генератори придбані за кошт UNITED24