На засіданні бюджетної комісії обласної Ради депутати детально розглянули та обговорили звіти про виконання обласних програм. На зустрічі була присутня Перший заступник Начальника Органу внутрішніх справ Вінницької області, Наталя Заболотна.

Про це повідомляють на сайті ОВА Вінниччини.

За словами Наталі Заболотної, протягом першого півріччя 2023 року було успішно профінансовано 27 програм з різних сфер і галузей на загальну суму 1 126 379,922 гривні.

Під час засідання учасники також розглянули та затвердили звіт щодо виконання Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на період 2021-2025 років за II квартал 2023 року. На фінансування цієї програми передбачено було понад 26 мільйонів гривень. З цієї суми було використано 21,5 мільйона гривень.

Загальний обсяг фінансування був спрямований на закупівлю озброєння, автозапчастин для капітального ремонту транспортних засобів, одягу та харчування для потреб військових та працівників правоохоронних органів. Також зазначені кошти використовувались для поліпшення умов праці, забезпечення матеріально-технічного оснащення військових та працівників правоохоронних органів, а також для реалізації заходів з протидії незаконному обігу наркотиків та зброї.

Крім того, депутати ознайомились зі звітом про фінансування заходів Програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області на період 2022-2025 років за I півріччя 2023 року.

На реалізацію заходів цієї Програми у першому півріччі передбачено 4,5 мільйона гривень, з яких використано понад 3 мільйони гривень. Серед заходів, на які були спрямовані ці кошти, варто відзначити відзначення в області державних та професійних свят, пам’ятних дат, а також проведення презентацій виданих книг та фінансову підтримку галузевих спілок та організацій.

Попередня публікаціяСьогодні ввечері відбудеться відкриття спільної виставки вінницьких митців ОчеВидно 2.0
Наступна публікаціяПаверліфтер Іван Чупринко виборов «золото» Чемпіонату Європи з класичного жиму лежач