У Вінницьких Хуторах розпочинає роботу безкоштовна футбольна школа

безкоштовна футбольна школа
безкоштовна футбольна школа

Вінницько-Хутірська міська Академія футболу, яка надає безкоштовні заняття для дітей двох вікових груп (7-10 років та 11-14 років), починає свою роботу вже завтра, 4 серпня.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Це неймовірна можливість для дітей проявити свій інтерес та талант до футболу, а також для здорового способу проведення вільного часу та активного способу життя. Такі академії часто допомагають молодим футболістам розвиватися як спортсменам, так і як особистостям.

Староста  Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко повідомив, що на перше тренування записалося майже 50 дітей. Заняття з молодшими дітьми 7-10 років проходитимуть о 15.00, а зі старшими – 11-14 років – о 16.30.

«Наразі вакантними є близько 10 місць, тож набір продовжується, і ті, хто поки вагається, ще мають можливість долучитися до занять. Стати вихованцями школи можуть не лише діти, які проживають у Вінницько-Хутірському окрузі, а й школярі з інших частин Вінниці», – зазначає Владислав Кривешко.

Діти з Вінницьких Хуторів отримають можливість вивчати футбол під керівництвом досвідченого тренера, який грає з вагомим досвідом у професійних та аматорських лігах. Спонсорський кошт, який дозволив закупити професійний інвентар, додатково підвищить якість тренувань та зробить їх ще цікавішими для молодих спортсменів.

План про створення футбольної команди, яка зможе брати участь у різних змаганнях, також заохочує досягнення високих спортивних результатів та формує командний дух у дітей.

Трьохразовий графік занять на тиждень (понеділок, середа, п’ятниця) дозволить дітям розподілити свій час між спортом та навчанням, що є важливим аспектом для молодих спортсменів.

Дістатися до стадіону можна також наступними видами громадського транспорту: муніципальний автобус №19 (кінцева зупинка), муніципальний тролейбус №19 (зупинка «Завод холодильного обладнання»), маршрутне таксі №19Б (зупинка «маг. «Близенько»), маршрутні таксі №30А та №30Б (зупинка «Завод холодильного обладнання»).

Детальну інформацію можна отримати за телефонами: (097) 904 99 09 або (093) 904 99 09.

Попередня публікаціяНа Вінниччині триває відбір на посаду помічник ветерана
Наступна публікаціяКонкурс міні-грантів «Роби своє» стимулює розвиток малого підприємництва на Вінниччині