Запрошення на захопливу мандрівку: Офіс туризму Вінниці та Олег Матюхов відкривають світ пригод

захопливу мандрівку.
захопливу мандрівку.

Офіс туризму Вінниці спільно з Олегом Матюховим запрошують всіх любителів пригод та незабутнього відпочинку на захопливу мандрівку. Ця подорож ідеально підійде як для сімейного відпочинку, так і для закоханих, бажаючих провести час разом. Крім того, фотоманів буде радісно вразити можливість зробити яскраві та запам’ятовувальні світлини під час мандрівки. Відпочинок обіцяє бути незабутнім та наповненим пригодами, адже кожен крок приносить нові враження та відкриття.

Про це повідомляють Туристичні новини Вінниччини.

Подорож відбудеться 5.серпня, о 07:00, збір Київська, 8 (навпроти Центрального автовокзалу)

Перша зупинка – біля Yellow plane, що біля Житомира. Цей літак Як-40 яскравого жовтого кольору привертає увагу усіх проїжджаючих вже із самої траси! Там ви зможете перекусити, зробити яскраві селфі на згадку та відпочити.

Наступна зупинка — «Добропарк», що в Мотижині. Перший в Україні найбільший сімейний дендропарк площею 400 футбольних полів! У дендропарку висадили понад 1 мільйон тюльпанів, 44 тисячі дерев і кущів, 13 газонів. А зараз там сезон лаванди — справжнє літнє свято ароматів та кольорів.

Далі ми прибуваємо до історико-культурного комплексу «Замок Радомисль» — перлини Королівського шляху. Сьогодні замок Радомисль – це унікальний, єдиний в світі Музей української домашньої ікони та старожитностей, це 12 залів і більше 5000 одиниць різноманітних ікон з усіх куточків України, а ще – це один із найпопулярніших туристичних маршрутів.

Багато загадок, таємниць та відкриттів чекає на вас саме тут!

Тож не зволікайте, а скоріш реєструйтесь за посиланням

Попередня публікаціяВизнання героїзму: у Вінниці шістнадцять родин отримали орден загиблих героїв
Наступна публікаціяНезвичані котлети без м’яса з «синеньких»