У Подільському зоопарку підростають вовченята полярних вовків

Вовченята полярних вовків
Вовченята полярних вовків

Вовченята полярних вовків з Подільського зоопарку вже нарешті переїхали до відкритого вольєра. Тепер вони можуть зростати разом зі своїм татом.

Про це розповіли у Подільському зоопарку.

Працівники зоопарку виходили вовченят, які в ранньому віці залишились без матусі. Вони взяли на себе відповідальність і почали годувати малят за допомогою пляшечки та соски, використовуючи тепле козяче молоко. Годування здійснювалося за розкладом, кожних чотири години, навіть вночі. Поступово, коли вовченята виростали, їм також почали вводити прикорм. Сьогодні малі вже достатньо виросли аби поселитися разом із батьком.

«Наші вовчики вже підросли і зміцніли. Тепер вони у відкритому вольєрі разом з татком. Татусиному щастю немає меж. Всі, хто переймався долею малюків, які залишились без матусі, приходьте, дивіться, які красені виросли. Хутро вже не таке темне, як при народженні. Все більше дитинчата полярних вовків робляться схожими на своїх батьків», – повідомили в зоопарку.

Попередня публікаціяСпортивна акція «Рухаємось разом»: на Деснянському стадіоні популяризувала спорт серед дітей та молоді
Наступна публікаціяВолонтери з Вінниці збирають кошти на мобільний апарат УЗД для лікарні міста